İçeriğe geç

peynirli ve kekikli çörekler

pazar sabahı yaptığım ikinci mayalı hamurdan bu çörekler çıktı. doğrusu hiç bu kadar güzel bir hamur yapabileceğimi tahmin etmediğim için sonuçtan çok fazla mutlu oldum. tarifi living dergisinin ocak 2005 sayısında gördüm. ama ben asıl tarifte bazı değişiklikler yaptım. örneğin taze kekik yerine kuru kekik, cheddar peynir yerine bol çerkez peyniri kullandım. yumurta sayısını da ikiye düşürdüm.  siz isterseniz kekik yerine nane veya ince kıyılmış maydanoz da kullanabilirsiniz.

peynirli ve kekikli çörekler
18 adet

malzemeler:

  • 1,5 su bardağı süt (amerikan ölçüsü ile 1 cup)
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket (42gr) yaş maya veya 2 yemek kaşığı toz maya
  • 4 su bardağı un (600gr, 3 cup)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 8 yemek kaşığı margarin/tereyağı (125gr, 1 stick), küçük parçalara kesilmiş
  • 3 yemek kaşığı margarin/tereyağı, erimiş
  • 2 veya 3  yumurtanın sarısı
  • 100gr (1,5 cup) rendelenmiş çerkez peyniri veya cheddar peynir
  • 2 yemek kaşığı kekik
  • 2 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
  • üzerleri için 1 yumurtanın sarısı+1 yemek kaşığı su

hazırlanması:

  1. sütü ılıtın. içine 2 yemek kaşığı şekeri koyun. ardından mayayı ilave edip hepsinin erimesini sağlayın. (toz maya ise 10 dakika kadar bekleyin.)
  2. un, 2 yemek kaşığı şeker, tuz ve yağ parçalarını mikserle karıştırın. mayayı ve 2 yumurtanın sarısını ilave edip bir süre daha karıştırın. (ben bu aşamada unun az geldiğini fark edip hamuru kalıptan çıkardım. un ilavesiyle elimde çok hafif ele yapışan bir kıvama gelene kadar yoğurdum) hamuru yağlanmış bir kaba  alın. üzerini kapatıp oda sıcaklığında 1,5-2 saat veya buzdolabında 4 saat-bir gece bekletin.
  3. hamuru hafif unlanmış bir yerde 38x45cm (15×18 inch) boyutlarında bir dikdörtgen elde edecek şekilde açın. (ben hiç ölçmedim kendi tahtamdan biraz daha geniş yaptım. bir de annem çok ince olursa kuru olacağını söylemişti. onu dikkate almaya çalıştım.)
  4. açtığınız hamurun üzerine fırçayla erimiş yağı sürün. rendelenmiş peyniri, kekik ve karabiberi serpin. hamuru enlemesine ikiye katlayın. 25x45cm (10×18 inch) olacak şekilde tekrar açın.
  5. hamurdan 25 cm (10 inch) uzunluğunda 1 cm (0.5 inch) genişliğinde parçalar kesin. bu parçaların her iki yanından tutarak çevirin. ben peyniri çok fazla koyduğum için kenarlardan taştılar. ama piştikten sonra bu haldeki görüntüleri çok güzeldi.

  6. daha sonra her bir parçayı sarın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. aynı işlemi kalanlar için de tekrar edin.

  7. bir yumurtanın sarısı ile 1 yemek kaşığı suyu çırpın. bunu çöreklerin üzerine sürün. tepsiyi önceden ısınmış 190C’deki fırına koyup üzerleri kızarana kadar pişirin. (yaklaşık 20 dakika)
0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

126 Yorum
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Meliha
Meliha
14 yıl önce

Teker teker söylememişimdir muhtemelen, topluca ifade etmek istedim. Senin tariflerinden kendi sitemde de yayınladıklarım oldu, tabi ki kaynak ve link belirterek. Teşekkür ederim.

Hatice
Hatice
15 yıl önce

bundan 3-4 ay önce arkadaslara yapmistim, herkes cok begendi.. bugün aradim buldum tarifi ve tekrar kollari siviyorum.. gercekten harika bir tat!!

ilksen
ilksen
16 yıl önce

peynirli kekikli boreginizi yaptim ve gercekten cok begendim .bir harika oldular.tesekkurler bu guzel tarifiniz icin.hollandadan sevgilerle

özlem deniz
özlem deniz
16 yıl önce

Tarif ve yorumlar çok cazipti,ben de yaptım bu çöreklerden ama anladım ki böyle incelikli işleri ustalara bırakmak lazım.Bir çok kişi bu kadar memnun kaldığına göre bu tariften demek ki sorun bende.Hamuru açmak zaten zordu,şekil vermeyi ise hiç beceremedim.Kötü görünmelerine de razıydım ama daha yarım gün geçmeden çöreklerim ısırmakta zorlanılacak kadar sertleşince bir daha denememe kararı aldım.Çoook ilerde bir gün belki..

arzu
arzu
16 yıl önce

merhabalar….
acaba hamuru mayalayıp hiç beklemeden mi buzdolabına koymalıyım? sabaha yapmak istiyorum ama????

müberra
müberra
17 yıl önce

harika görünüyorlar, en kısa zamanda deneyeceğim.diyabetikler için de tarifleriniz olursa sevinirim. biraz şekerliyim de 🙂

seda
seda
17 yıl önce

hatıce harıka bi tat ellerıne saglık

begüm
begüm
18 yıl önce

Merhaba! Bu siteyi çok önceden keşfetmiştim ama detaylı incelememiştim, hata yapmışım!!! Şu anda çörekler fırında 2 dk da bir başına geçip seyrediyorum bunları ben mi yapıyorum diye..Eminim tadları da görünüşleri kadar harika olucak, sizlere bildiririm. Yarın hastanedeki arkadaşlarım benim yaptığıma inanmıycak :), çokkk teşekkürler..

alev
alev
18 yıl önce

harikasın

Tuba
Tuba
18 yıl önce

Selam,
Bu corekleri dun arkadaslarim icin yaptim, hepsi cok begendiler. Ben hamuru makinede(kitchenaid)yogurdum, annemin tavsiyesine gore, 2 kasik fazladan un ekledim…Mayali hamurlarla ilk denemem oldu, artik mayali hamur yapmaktan korkmama gerek yok:)

deniz a
deniz a
18 yıl önce

Hatice yine harika bir is yapmissin! Bu corekleri bu sabah yolculuktan gelmis olan esim icin pisirdim. O kadar uzun yoldan gelmis olmasina ve zaman farki yuzunden cok yorgun olmasina ragmen daha kapinin esiginde cok guzel bir sey kokuyor, nedir bu demeye basladi, hemmen iki tanesini yedi! Ben de kolaylik olsun diye hamuru bir gece evvel gec vakitte mayaladim, ertesi sabah dolabi actigimda iki katina cikmisti hamur, sonra icini feta, karabiber ve kuru kekikle hazirladim. Yalniz ben iki kati kadar peynir koydum ve daha buyuk corekler yaptim. Bu hamurdan 11 adet corek cikardim ki, her biri bir kahvalti tabagi buyuklugunde. Bir dahaki sefere daha narin corekler yapacagim bir, mutlaka corek otu serpecegim iki. Ama cok guzel bir sabah gecirmemize neden oldun, bir daha tesekkur ederim!

Hatice
18 yıl önce

Hafize, gerçekten atılmaktan kyrtarmana çok sevindim. İnşallah bir sonrakiler daha da güzel olur.

hafize
hafize
18 yıl önce

Merhaba Hatice,
çörekleri üçüncü kez yaptim iki defasi çok güzel oldu ve begenildi yas maya kullandim ama üçüncü defa toz maya kullandim maalesef bir buçuk saat sonra halen ayni yerinde duruyordu , bende 1 yemek kasik toz maya erittim ve yeniden yogurdum biraz kabardi ve yapmaya basladim baya yumusak bir hamur oldu iyi kötû yaptim piserkende biraz yayildi .
çok sükür tadi güzel oldu ; görüntüsü güzel olmamasina ragmen .
çöpe gitmekten kurtuldular eger atsaydim çok ama çok üzülürdüm neyse ki bir daha toz mayayla yapmam ….
tesekkürler haticecigim .
Selamlarimla …
hafize..

zeynep
zeynep
18 yıl önce

hatice ancak deneme imkani buldum.yiyenler cok sevdi,ben daha cok sevdim :)tarif cok guzel.ama burada çerkez peyniri veya cheddar peynir
olmadigi icin baska bir peynir turu denedim.o sekildede cok guzel oldu.tesekkurler.

zeynep
zeynep
18 yıl önce

tulin tarif icin tesekkurler,hemen denemek istiyorum fakat hashas burada yok.turkiyeye gidince denerim artik,kisa bir sure sonra insallah.

zeynep
zeynep
18 yıl önce

tulin tarif icin tesekkurler,hemen denemek istiyorum fakat hashas burada yok.turkiyeye gidince denerim artik,kisa bir sure sonra insallah.

hatice
hatice
18 yıl önce

tülin, nokul tarifi için hem halacığına hem de sana çok teşekkür ederim! akşam inşallah evdeki tarife bakacağım.

tülin
tülin
18 yıl önce

Dün akşam işten eve gider gitmez hemen halamı aradım ve tarifi aldım. Bu sabah ilk işim bu tarifi buraya yazmak oldu. Malzeme miktarları konusunda göz kararı kullandığı için ölçe tarta miktarları ayarlayabildik.
NOKUL
Malzemeler Hamur için
– 1.5 kg. un (mini fırın için, ancak yüksek kenarlı bir tepsi kullanmak gerekiyor)
– Evde varsa yoğurt suyu veya süt, bir miktar sıvı yağ ve ılık su.
– 1 yemek kaşığı maya(toz maya kullanılmış)
– 1 yemek kaşığı toz şeker
İçi için
yaklaşık bir su bardağı tahin ve haşhaş karışımı (çok sıvı olmayacak) ve dövülmüş ceviz.
Yapılışı
Önce yarım su bardağı ılık su içinde maya ve şeker karıştılır kabarması beklenir. Unun ortası havuz gibi açılıp süt veya yoğurt suyu, (ikisi de olabilir) ılık su ve mayalı su konarak yumuşak bir hamur elde edilene kadar yoğrulur. (kolaylık açısından fırından alınabilecek ekmek hamuru da olabilir) yoğrulan hamur 2 saat üzeri ıslak bir bez ile örtülü olarak kabarması beklenir. Hamur hafif yağlanmış bir yüzeyde bir parmak kalınlığında açılır. içine tahin, haşhaş ve dövülmüş ceviz karışımı döşenir ve rulo yapılarak kesilir elde de şekil verilir. Kullanılacak tepsinin içine koyacağımız sıvı yağ miktarı biraz fazla olmalı ölçü vermek gerekirse 1 parmak kadar yağ dökülecek nokullar sıkı olarak tepsiye yerleştirilecek aralarında boşluk olmayacak.(kabarırken yukarı doğru kabarıyorlarmış) arzuya göre üstüne yumurta ve susam konarak 200 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişirilir.
Zeynep umarım yardımı olmuştur ve Hatice sanırım senin nokullarını bekleyeceğiz:)
Sevgiler, Tülin

hatice
hatice
18 yıl önce

nokul tarifi, evdeki dergilerimden birinde var. Tülin sen yazdıktan sonra o değişikse onu da yazarım.

zeynep
zeynep
18 yıl önce

estagfirullah tulin,halani aramani ve nokul tarifini bekliyorum.

tülin
tülin
18 yıl önce

zeynep hanım,
Tam tarifini bu yaşıma kadar öğrenmemiş olmam ayıp biliyorum:) (hep yapan biri vardı mutlaka) En kısa zamanda hem de Isparta’daki halacığımı arayıp öğrenip yazacağım.
sevgiler, Tülin

zeynep
zeynep
18 yıl önce

sevgili hatice,sitenizi dun kesfettim.cok hos ve zor olmayan tarifler var.bircogunu tarif defterime yazdim.detayli anlatimin,puf noktalarin icin tesekkurler.bu tarifte cok guzel.enkisa zamanda deneyecegim.bu arada nokul tarifini uzun zamandir ariyorum.tulin yada sen ekleyebilirseniz sevinirim.(gerci belki yoresel yemekler kisminda vardir,henuz o bolume bakamadim)emekleriniz icin ellerinize,samimiyetiniz icin gonlunuze saglik.

tülin
tülin
18 yıl önce

Sevgili Hatice,
Çörekler nefis görünüyor en kısa zamanda yapacağım. Isparta’nın bir çöreği vardır “nokul” dediğimiz içine çeviz, tahin ve kavrulmuş dövülmüş haşhaş koyarak yapılan bir çörek, hamuru sanırım aynı ve katlama şekli de senin yaptıklarına benziyor, ama ben hiç yapmadım:) babam yapıyor genelde bunu hatta bana Ispartadan haşhaş getirmiş ikide birde “kızım kullansana şunu” deyip duruyor. Bunlarla birlikte o haşhaşı da kullanıp yapmak şart oldu artık. Ellerine ve yüreğine sağlık.
Tülin

ayla
ayla
18 yıl önce

Hatice Hanım ;
Ömrümde yediğim ve yaptığım en nefis çörek bunlar diyebilirim.kızım peyniri de kekiği de sevmez ama bu çöreklere bayılıyor.başka tarifleri denememe fırsat vermiyor :)Bu arada denediğim bütün tarifler mükemmel oldu(vişneli ıslak kek hariç ama tekrar deneyeceğim )Sayende başarılı olamadığım hamurişlerinde de güzel işler yapmaya başladım.Size ve de yeni tarifler yollayan arkadaşlara çok çok teşekkürler

Hatice
Hatice
19 yıl önce

Semanur hanım, afiyet olsun. yardımcınızın düşünüp yapması çok güzel olmuş.

Semanur
Semanur
19 yıl önce

Merhaba,dün eve gittiğimde Hatice’nin kekikli çöreklerini bizim mutfakta gördüm.Önce şaşırdım akabinde benim yazıcıdan alıp yapmak için mutfakta tuttuğum tarife bakarak ev işlerimize bakan ablamızın yaptığını ve bana süpriz hazırladığını öğrendim ve tabii ki mutlu oldum.Çok lezzetli olduğunu belirtmeme bilmem gerek varmı zira hepsi harika tariflerin.Teşekkürler Haticeciğim ve Meryem Abla.

Arife
19 yıl önce

Merhaba Hatice
1 yıldır sitenin müdavimlerindenim, arada sırada o lezzetli tariflerini deniyorum. Dün akşamda bugün gelecek misafirlerim için bu çörekten yaptım çok güzel oldu, fırından çıktıklarında saat gece 12’ydi ama değdi doğrusu. Birde sultan lokumunu yapıp dolaba koydum bakalım işten dönünce inşallah şekil vermeyi başarırım… Tüm site dostları sevgiyle kalın…

Yasemin Ozturk
Yasemin Ozturk
19 yıl önce

pardon living dergisi oldugunu henuz okudum,
tesekkurler

Yasemin Ozturk
Yasemin Ozturk
19 yıl önce

Hatice bu tarifin bulundugu dergi hangi dergi idi?

Hatice
19 yıl önce

Ayşe, güzel olmalarına çok sevindim. bu tarif harika oluyor gerçekten. tarifin olduğu dergiden çok faydalandım ben. inşallah yeni sayısından da birşeyler yapmaya çalışacağım.

ayseaksu
ayseaksu
19 yıl önce

merhaba hatice
bugünkü mutfak maceramı bu çörekleri yaparak noktaladım.iyi ki yapmışım.nefiss oldular.tevekkeli değil sabah uyanır uyanmaz aklıma vurdu bu çörekler.
ben bir kısmını senin tarif ettiğin gibi şekillendirdim,bir kısmını peynirli üçgen börek gibi,geri kalanını normal poğaça gibi…sonuçta model model çöreklerim oldu.
e hadi bize buyrun!!beklerim!

derin&karacan
derin&karacan
19 yıl önce

Dün kardan dolayı evde oldugum için bu çöregide denemem gerektiğini düşündüm. Bütün malzemelere artı olarak ben iç malzemesine biraz maydanoz ve dereotuda ilave ettim. Sonuç ise mükemmel oldu. Bu zamana kadar yaptıgım en güzel çöreklerden biriydi. Çok farklı bir lezzet ama lezzete ve tatmaya deger bir tat diye ilave etmek istiyorum.
Haticecim annen ve sen iyiki varsın diyorum
sevgiler

filiz
filiz
19 yıl önce

Hatice, nihayet cuma gunu bende deneyebildim. 3 cup un az geldi yaklasik 1 cup daha ekledim.hamuru acma asamasina kadar gayet iyiydi hersey. cok guzel kabardi, ele yapismayan bir hamur oldu. ama hamuru bir turlu fotograftaki gibi acmayi beceremedim, acacagim yuzeyi biraz unladim falan ama yine olmadi.becerebildigim kadariyla seklini vermeye calistim ama seninkiler gibi kabarmadilar maalesef:( esim kuru oldugunu soyledi. ama misafirlerim lezzetli oldugunu soylediler ve hepsi o aksam bitti. turkiye’ye gidince anneme yaptirmaya karar verdim bende:)

hanzade
hanzade
19 yıl önce

karli bir pazar günü evde mahsur kalinca, ne zamandir aklimda olan bu tarifi denemeye karar verdim..dün de tesadüf çörekleri yapamasamda kahvalti da yenir düsüncesiyle merakimdan çerkez peyniri almistim 🙂
hersey yolunda gitti, hamurum 2 saatte yaklasik 3 katina çikti..aynen hatice gibi bende tarifte belirtilenden daha fazla peynir ve 3 yerine de 2 yumurta sarisi koydum..600 gr unun hepsini almadi benim hamurum, heralde bi 50 gr.i kalmistir..
neticede hem lezzet hem görüntü açisindan çok basarili bir tarif..bir daha ki sefere peynirle beraber kurutulmus domates de koyacagim hamuruna..
tesekkürler hatice, bizi hem bu tarif hemde çerkez peyniriyle tanistirdigin için 🙂
sevgiler,

sibel
sibel
19 yıl önce

hatice merhaba,
bu tarifi denedim, cok basarili bir hamur oldu.. sonucta cok lezzetli corekler cikti ortaya fakat ertesi gune hemen bayatladi gibi oldu.. tarif icin tesekkurler.

Hatice
19 yıl önce

afiyet olsun mikyop!
zilalciğim, oğlunun hali gözümün önünde canlandı:) çok tatlı bu çocuklar. bizim meryem de rulo köfte pişerken fırının önüne geçmiş “köfte pişti, çıkart” dedi uzun müddet.
derin&karacan, umarım beğenirsin tarifi. pazartesi yorumunu bekliyorum.
sevgili Özlem,
sitenin, mutfağını sevmeni sağlaması ne kadar güzel! Ben de yorumun için çok teşekkür ederim.

Özlem
Özlem
19 yıl önce

Merhaba Sevgili Hatice,
Yaklaşık bir ay önce bir yemek tarifini ararken sitenle tanıştım ve bir ay boyunca yemek,tatlı,kurabiye tariflerini deneyip yemek yapmanın ne kadar zevkli olduğunu keşfettim. Çalıştığım için hep en pratik,kısa sürede hazırlanan yemekler ve pastane ürünleri tercihimdi. Oysa şimdi yeni tarifleri denemek için mesainin dolmasını dört gözle bekliyorum ve bu durumdan en çok kızım ve kocam memnun. Çok teşekkür ediyorum sevgili mutfak arkadaşım 🙂

derin&karacan
derin&karacan
19 yıl önce

Herkese merhabalar,
Hafta sonu yapacaklarımın listesini yaparken bu akşamdan yoğurup dolaba koymayı düşünüyorum bu hamuru yarında elimin altında çok rahat yaparım diyorum. haticecim ellerine saglık diyorum.yorum yazan arkadaşlarada teşekkürler
sevgiler

Ayşen
Ayşen
19 yıl önce

Leyla,o yaptığın renkli patates topları ile aradığın bağlama poğaça aynı yerde.Arama kısmına bağlama yazıp taratırsan,aradığın tarife ulaşacaksın.

leyla
leyla
19 yıl önce

merhabalar
sizin sitenizi cok begeniyorum,
yalniz maalesef bir kez okudugum tarifleri bir daha bulamiyorum saatlerce bakmam ve aramam lazim.
mesela patates toplarini yaptim ve cok begendim icine tereyag yerine sivi yag ve bol limon koydum cok güzel oldular.
hic mayali seyler yapmadim denemek istiyorum. mayali dugum seklınde bır tarıf vardi bulamıyorum ne hamur işlerinde ne de baska yerde.
beni yonlendirin lutfen
tesekkurler
leyla

zilal
zilal
19 yıl önce

merhaba
sonunda bu çöreklerden yapmaya fırsatım oldu. ama gene 20 aylık bebeğim ayağımın altındaydı, bu yüzden sayısız kaza atlattık. beni koparan hareketi ise tam ben hamuru açmaya hazırlanırken bir bardak unu üstüne boca etmesi oldu. bu arada tepsiye koyduğum çörekleri oyuncak sanıp kendisiyle oynaması için “kaaak, kaaalk!!” diye dürttü. kalkmadıklarını görünce kediye benzetip “mnaaaav, mnaaav!!” dedi ama gene kalkmadılar.
ben peynir olarak yörsanın antep peynirini kullandım ama hoşuma gitmedi, bir daha ki sefere daha tuzlu bir peynir kullanacağım. eşim ise kıymalı bir iç kullanmam yönünde ısrarlı.
bütün bu olanlar gecenin 01:30unda oldu ama değdi.
denemeyi düşünenler asla ertelemesinler. muhteşem oluyorlar.
zilal

mikyop
mikyop
19 yıl önce

Beyaz peynirle yaptım bu çörekleri.Gerçekten kolaylıkla yapılabilen ve çok lezzetli çörekler.Herkes tarafından begenilmişti.

Hatice
19 yıl önce

kadriye hanım, çerkez peyniri olmasa da olur. biraz önce arkadaşım beyaz peynir+maydanoz ile yaptığını ve çok güzel olduğunu söyledi. çerkez peynirini de anneme sorup yazacağım.

kadriye
kadriye
19 yıl önce

resimler cok güzel görünüyor, hatice sen bu tarifi buraya koyali, cörekleri yapmak hep aklimda. cerkez peynirini yapmasini bilmedigim icin, bir türlü yapamdim. annem biliyor ama uzakda oturdugu icin, bir türlü nasip olmuyor.
Simdi buldum cözümünü sanirim, tulum peyniri kullansam olur galiba. hafta sonunda kesin yapmaliyim. bu arada sende cerkez peynirinin tarifi varsa siteye koyarsan cok iyi olur.

Hatice
19 yıl önce

pınar hanım merhaba,
bizde de benim yaptığım hamur işleri dışında genelde sadece sebze yemeği yapılıyor. annemin bunlara getirdiği çözüm ise hiç tuz eklememek ve hepsini çok az zeytinyağı ile pişirmek. diyet yemekleri adı ile yapılanları ben lezzetli bulmuyorum, bu yüzden de annemin yöntemi ile pişirmeyi tercih ediyorum.

pinar yavasca
pinar yavasca
19 yıl önce

sitenizi cok severek takip ediyorum ama ben diyet yemekler yapmak zorundayim hem kilo hem de kolesterol sorunlu sahislar var menume ortak ve onlar icin diyet yemek yapmaliyim.acaba bu baslik altinda yardimci olabilirmisiniz

Meral Nalbantoğlu
Meral Nalbantoğlu
19 yıl önce

merhaba,
bu tarifle ilgili deneyimlerimi paylaşayım: öncelikle sonuçtan çok memnun kaldik eşim ben ve tadan arkadaşlar. arkadaşlar hemen tarifi aldi. evde beyaz peynir vardi onunla yaptim. peynir yağli olduğu için akti. kekik biraz fazla geldi. birdahaki sefere yarisini koyacağim. karabiber ise peynirin rengini çok karartti. onuda daha az koyacağim. görüntüsü peynirin rengi ve cinsi yüzünden hatice’ninki kadar güzel olmadi ama başta da dediğim gibi sanirim 2005 in en iyilerinden biri olacak gibi geliyor bana.
sevgiler

oyaguney
oyaguney
19 yıl önce

ayrica hasta oldugunuzu ogrendim .cok gecmis olsun.oya

oya guney
oya guney
19 yıl önce

begeniyle takib ediyorum.yapilabilecek tarifler yaziyorsunuz.zevkle yapiyor yiyoruz.tariflerinizin devamini bekliyorum.

Mihri
Mihri
19 yıl önce

Hatice ellerine saglik! Bugun peynirli kekikli corekleri yaptim gercekten nefis oldular. Yapmimi cok kolay ve pratik ve lezzeti harika. Hamurunu kendi tarifeme gore yaptim (cup ve stick olculeri biraz kafami karistirdi :-)gerisini aynen senin tarifene uydum.
Bize bu tarifleri deneme imkani verdigin icin cok tesekkurler.
Sevgiler, Mihri.

126
0
Fikirlerinizi duymayı çok isterim, lütfen yorum yapın.x