İçeriğe geç

Avcı Böreği (Videolu Tarif)

 

Avcı Böreği; biz çocukken annemin hafta içi akşam yemeklerine çok yaptığı tariflerden biriydi. Tek bir tanesi bile çok doyurucu. İçindeki kıyma ve bulgur; ceviz ile birleşince her lokmada iç pilav yiyormuş gibi oluyorsunuz. Dilerseniz galeta ununa bulamadan sarıp dondurabilir, dilediğiniz zaman çıkartıp ister yağda kızartır, isterseniz de fırında pişirebilirsiniz.

Avcı Böreği:

Malzemeler:

  • 4 yufka
  • 250-300gr kıyma
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 3 kuru soğan, yemeklik doğranmış
  • 1 çay bardağı sıcak su
  • yarım su bardağı ceviz içi, dövülmüş
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • yarım çay bardağı bulgur
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 4 yumurta akı
  • 1 su bardağı maydanoz, doğranmış
  • 1 yumurta
  • galeta unu

Hazırlanması:

  1. Kıymayı soğanla kavurun. Bir yandan biber salçasını ekleyin. Daha sonra bulguru ve suyu da ekleyip pişirin.
  2. Piştikten sonra ocaktan alıp ceviz, tuz, karabiber ve maydanoz ilave edin.
  3. Bu arada yumurta aklarını çatalla iyice köpürtün.
  4. Bir yufkayı masaya yayın. Daha sonra üzerine fırça ile yumurta akı sürün. İkinci yufkayı üzerine serin. Onun üzerine de yumurta akı sürün. Ardından İki katlı yufkayı 8 eşit parçaya kesin. Sonrasında her bir parçanın geniş kenarına kıymalı içten koyup sigara böreği sarar gibi -ama sigara böreğinden geniş olacak şekilde- sarın.  Daha sonra aynı işlemi kalan iki yufka için de tekrarlayın.
  5. Bu arada 1 yumurtayı çırpın. Ardından sardığınız yufkaları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın ya da 200C fırında pişirin.

Tüm Hamurişi tariflerim için buraya tıklayın.

Videolu daha çok tarif için Portakal Ağacı YouTube’u takip edebilirsiniz!

0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

88 Yorum
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Gülden Işık
14 yıl önce

yararlanmıştım olacaktı;))

Gülden Işık
14 yıl önce

Cuma günü iftar daveti vereceğim..yeğenlerim avcı böreği istediler benden..hiç yapmamıştım,tarifini bu sayfadan okudum ve deneyeceğim..daha öncede çok yaralanmıştım..eminim güzel olacaktır..emeğinize çok teşekkürler..

serpil
serpil
15 yıl önce

Selamlar portakal ağacını sürekli takip ediyorum ve avcı böreğinide denedim muhteşem oldu bidahakinede misafirlerim için yapıcam teşekkürler…….:)

emel
15 yıl önce

mrb hatice gerçekten harika yha bayıldık…

cancan
cancan
15 yıl önce

merhaba hatice;
siteni çok uzun zamandır takip ediyorum. bugün hasta olan sevgilim avcı böreği istedi benden. ancak tavuklusunu. sanırım iç hazırlamak pek zor olmayacak.
ancak beni sinirlendiren yukarıda çektiğin fotoğrafın aynısını başka bir sitede görmek… emeğinin böyle adres bile gösterilmeden kullanılması beni çok üzdü. sana böyle bir ortamda üretmeye devam ettiğin için teşekkür ediyorum ve sabrının devamını diliyorum.

raspberry
raspberry
15 yıl önce

merhaba hatice,
avcı boregini gecenlerde denedim tadı cok guzel.tesekkurler;)

elvan
elvan
15 yıl önce

ben akşama misafiralıcam ne yapsam ayrıca avcı böreği akşamiçin uygunmu acil cvp

SÜMEYRA
SÜMEYRA
16 yıl önce

Kaç gündür bugün gelcek misafirlerime börek olarak ne yapsam diyodum avcı böreğini görünce tereddütsüz işte bu dedim.ilk denemem olmasına rağmen çok güzel oldu.yeni evliyim ve çok tecrübesizdim.bu siteylen tanıştığımdan beri (ya senmisin tecrübesiz olan ya} sözlerini işitiyorum.bu benim için çok gurur verici.çünkü evlenmeden önce yemek aklıma geldikçe napıcam nasıl yapıcam sözlerini tekrarlar dururdum. ama artık korkmuyorum.TEŞEKKÜRLER PORTAKAL AĞACI

tülay
tülay
16 yıl önce

akşam bir arkadaşımda bu böreği yedim. Fırında pişirmişti sıcak ikram etti söylenecek bişey yok süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok lezzetliydi tadı hala damağımda teşekkürler hatice

omar
omar
16 yıl önce

çok güzel olmuş ellerinize sağlık bu pazar olmasada kesinlikle denemem gerekiyor…

derya
derya
16 yıl önce

ıspanaklı sigara böreğini galeta unla yapabilirmiyim?
kıymalı denedim mikemmeldi.

çiğdem
çiğdem
16 yıl önce

selam hatice ben bu böreği içine pırasa ve havuç ilave ederek yapıyorum nefis oluyor ellerine sağlık

hulya
hulya
17 yıl önce

butarifi senden aldığıma sevındım bakalım herkeste sevecekmı

Zümrüt
Zümrüt
17 yıl önce

Yine ben:) Kızımın geçen haftaki doğumgününe Avcı böreğini de yapmıştım, hem üç renkli börek hem de avcıı böreğinin tarifini vermekle geçti o günüm.
Ben kolseterol sorunum nedeniyle kızartma (ve aslında kıyma da)yiyemiyorum bu nedenle fırında pişirdim, gayet güzel oldu.
Aslında kızımın d.günü menüsünün nerdeyse tamamını senin tarif yardımlarınla oluşturdum.
Sağol canım:)
Sevgiler…

muhammed
muhammed
18 yıl önce

çoooooook güzel! evde yapmaya çalıştım ama yapamadım.

gül
gül
18 yıl önce

slm.dün kayınvalidemin misafirleri vardı.menümüz avcıböreği,pizza,katlı poğça,ıslak kurabiye,kolayiçliköfte,karışık kızartma,etimek tatlısı,büsküvi pastası.avcı böreğini biraz değiştirerek yaptık.soyakıyması ve normalkıyma yı yarıyarıya kullandık,1havuç rendeledik diğer malzemeleraynı tek kat yufkaya sardık ve yağda kızarttık.poğçanın içinede tavuk, mantar, soğan,biber,salçayı kavurup koyduk.herşey çok güzel oldu.masayıda sizden gördüğümüz gibi hazıladık.sizden çokşey öğreniyorum çok.

elif helalşah
elif helalşah
18 yıl önce

ben de bugün yaptım böreği, eşim bayıldı. fırında yapmayı pilanlıyordum ama eşim erken gelince kızartmak durumunda kaldım. gerçekten harika bi börek, yalnız misafirler için yapacaklara bi tavsiyem olacak yufkayı 8e bölünce börekler kocaman oluyorlar, sanırım misafirler için daha küçük yapılmalı. ve son olarak bu sitenin en güzel yönü yeni birşey yapmak istediğimde sonuçtan hiç korkmadan çok aç gelecek olan eşime yapabilmem ve her zaman harika sonuçlar almam.

zeynep s.
zeynep s.
18 yıl önce

merhaba Hatice
avcı böreğini iki defa denedim, fırında ve kızartma olarak. iç harcı çok zengin olduğu için tadı gerçekten çok güzel oluyor. kızartma olarak biraz yağlı ama, tadı daha güzel oldu. tarif için teşekkürler 🙂
selamlar

fulya
fulya
18 yıl önce

çok ama çok acil bilginize ihtiyacım var:
tariflerde kullanılan “1 su bardağı” ölçüyle kaç gramlık bardak kastediliyor acaba? lütfen acil bilgi…malzemeler unu bekliyor,hata yapmak istemiyorum.

Kübra
Kübra
18 yıl önce

SLM!
Sayfanizi daha yeni yeni kesfediyorum.
Ama Haticeyi burdan kutlamak istiyorum bu kadar kaliteli ve güzel sayfa yaptigi icin.
Sayfada en cok begendigim sey Haticenin yorumlarda yazan sorulari cevaplamasidir.
Baska sayfada sadece tarif yazip birakiyorlar(…).Mesela kestaneli püreyi bende bilmiyordum (biliyorum bu 1 sene önceki tarifte yaziyordu)
ama Hatice sag olsun anlatti.
Bir sorum daha olacakti ben henüz kestaneli pasta denemedim kestane tatlisinin tarifi varsa eger,cok memnun olurdum bana mail seklinde yollayabiliresni.

azade
azade
18 yıl önce

Ufak bir operasyon geçirdiğin için bu hafta raporluydum ve evdeydim.Portakal ağacında resimlere bakmak dahi beni inanılmaz mutlu etti bu dönemde.Avcı böreğini denemek istedim.Herşeyi tam bitirmiş tadına bakacaktım ki;komşularım geçmiş olsun dilemek için bana geldiler.İçeriye giren herkes evi koklamaya başladı.” çok hoş kokuyor” dediler.Hemen çay demledim ve böreklerimden ikram ettim.Herkes çokkk beğendi.Fakat akşam için bir tane dahi kalmadı.Enfes olmuşlar.Isırırken duyduğum hafif çıtırtı inanılmaz hoşuma gitti.Çok teşekkür ederim tarifiniz için.

DEMET
DEMET
18 yıl önce

slm sümeyye..sanırım sözettiğin tarif etimek tatlısı olabilir..ama onda bisküvi yoktu ama görünüşte öyle sanmış olabilirsin.istersen arşivden etimek tatlısına bir bak o olabilir..inşallah aradığın odur.tavsiye ederim çok hafif ve güzel bir tatlı..sevgiler..

nigar
nigar
18 yıl önce

bu böreğin içine rendelenmiş havuçta koyarsanız
harika oluyor.bence onuda deneyin.

BURCIN
BURCIN
18 yıl önce

HARIKA ,
IYIKI BULDUM SIZI
HERSEY NEFIS GORUNUYOR
OKUDUKCA YAPASIM -YIYESIM GELDI
DIET VE PRATIK YEMEK TARIFLERINIZ
VARMI DIYE ARASTIRICAM SIMDI
YOKSA ILAVE EDIN OLURMU?
SEVGILER

ASLI AKTURE MUSTU
ASLI AKTURE MUSTU
18 yıl önce

merhaba portakal agaci.ben yeni evlendim ve amerikada yasiyorum.annem yanimda degil.her dakika acip anneme telefonla sorma sansim yok.ama her dakika netten size sorma sansim var.cok tesekkur ediyorum.iyi ki varsiniz….
ASLI AKTURE MUSTU

BETÜL
BETÜL
18 yıl önce

merhabalar
haftasonu denedim böreği. Çok güzeldi tadı. Bir kısmını fırında, bir kısmını tavada kızattım. ben ikisinide çok beğendim ama eşim yağda kızarmışını daha sevdi. Yapılacak tarifler arasına aldım ben. Teşekkürler hatice.
Sevgiler hoşçakalın.

esra durmuş
18 yıl önce

merhabalar hatice hanım ben de sitenize hayranım.geçen gün sirkeli poğaça yaptım fakat yumuşak bir poğaça oldu.Kıtır kıtır olmadı.bir de babaannemler selanik göçmeni ve çok güzel SOĞANLI PİDE (aslında börek) yapardı.En kısa zamanda onun tarifini göndreceğim.Hem çok kolay hemde daha sevmeyene rastlamadım.kızı yeni uyuttum ve çok işim var ama siteden kendimi alamıyorum.SEVGİLER…

sümeyye
sümeyye
18 yıl önce

merhaba Hatice
Bu size ilk mailim ama gerisinin geleceğinden eminim
sayfanızı yeni keşfettim ve çok sevdim teşekkürler herşey için
Benim bi sorunum var
sitenizde daha önceden okuduğum ve çok sevdiğim bir tarif vardı adını bilmiyorum ve bulamıyorum
deli olcam nerdeyse tek tek herşeye baktım ama yok
hatırladığım kadarıyla irmikli sütlü bisküvili üzeri fındıklı bişeydi
arkadaşlardanda hatırlayan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Herkese selamlar

balbanu
balbanu
18 yıl önce

Merhaba Hatice Hanım 🙂
Uzun süredir sitenizi ve birbirinden enfes tariflerinizi takip ediyorum. En çok da o iştah kabartan tatlılarınıza bayılıyorum…
Ancak bir şeyi itiraf etmem gerekiyor…
Yanlış bir şey yapmışım, kısmen…
Sitede gördüğüm, beğendiğim tarifleri ilk kez geçen hafta, üyesi olduğum bir e-mail groupta paylaştım… Sanıyorum 3 tarifti… ve fotoğraflarıyla birlikte aktardım tarifleri. Ancak her seferinde de “tarifler http://www.portakalagaci.com dandir” ibaresini de ekleyerek. Az önce ilk kez dikkatimi çekti; “fotoğraflar izinsiz kullanılamaz” diye bir ibare varmış.
Nasıl düşünmedim bilmiyorum; doğalı zaten öyle olmasıydı… Sanıyorum birazcık bu durumu çiğnemiş bulunuyorum; ama inanın ki gruba yolladığım 3 mesajdaki tarifin Portakal Ağacı’ndan olduğunu belirttim 🙂 Eğer katiyen yapmamam gerekiyorsa lütfen bildirin… Omuşa çare yok; bari yanlışı sürdürmeyeyim istemezseniz 🙂
Ama napayım!!! O kadar güzel yapmasaydınız tatlıları siz deee :)))))
Sevgiler
BaL

nuray
nuray
18 yıl önce

haticecim tekrar çok sağol anneninde ellerinden öpüyorum şimdi mutfağa gidip senin güzel tarifini yapıcam sonucunu yazarım allaha emanet ol

Hatice
18 yıl önce

Şerbet, rica ederim. Yalancı içli köfte dendiğini ve forumda olduğunu da ben yeni öğrendim. Sağolasın.
Hayat, sigara böreğiyle hamarat olunsa:)
Nihal, forum üyeliği onaylanmamış sadece çok az kişi var, mail adresin de bunlar arasında yok. Bana hangi adla veya mail adresiyle üye olduğunu yazabilir misin?
Eylül, inşallah misafirlerin beğenirler. Dediğin gibi önceden sarılıp bekletilmesi sayesinde çok kolay oluyor.
Şengül, sitede ve forumda asma yaprağı diye aratırsan birşeyler bulabilirsin. Ben asma yaprağında tulum bile yapmıştım yazın.
Nazlı, tarifleri tam zamanında yazıyorum demektir, ne güzel tesadüf olmuşlar.
Mine, bahsettiğin konuda haklısın ama okuyucu kitlesi ile orantılayınca (bu gruba ben de dahilim) bu pek mümkün olmuyor.
Feray, bir tesadüf daha! Okuyucularla kesin telepati yapmaya başladığımı düşüneceğim:)
Nuray, sen iki kez yazınca annem artık “kızım bak tarifi istiyorlar, yap artık” dedi. İşine yaradıysa ne mutlu.
Nursen, Banu, Sibel, afiyet olsun! Sizlerin de ellerinize sağlık.
Şenaycım, deniyor galiba. Ya da çin böreği bunun bezelyeli versiyonu olabilir.
Demet sağolasın, inşallah denediklerin çok çok güzel olur.
Laylacım, sen beni Almanca tarifleri denerken görmelisin asıl:) Arkadaşlar neyseki cevap yazmışlar. (sağol Hatice!)
Hatice, pastaban hazır satılan pasta keki. Kendin yapabilirsin yoksa. krema; sahne. Creme ole de pişirmeden soğuk sütle yapılan puding. Bak forumda Hollanda’daki yiyecek isimleryle ilgili bir başlık var. O işine yarayabilir.
Seniha, yorumunuz için çok teşekkür ederim. O kadar seviniyorum ki herkese kuru kuru teşekkür etmek de istemiyorum aslında. Kendime yeni sözcükler bulmalıyım sevincimi belirtmek için.
Tuğba, muhtemelen olmaz. Sen onun yerine hazır yufkadan kol böreği tarifini dene bence.
Esengül, bugünkü tarif sanırım sizin işinize yarayacaktır.
Bilge, o soruları cevaplmak üzere tutuyorum, inş. hafta sonuna kadar yazacağım cevapları.
Burcu a.s, gilik’i araştırdım ama çok fazla birşey bulamadım. Biraz daha bakıp bulursam yazacağım.
Şebnemcim, ne güzel yorum bu böyle, vitamin hapı almış gibi oldum:) Sağolasın, minik bıdıkına da sevgilerimi yolluyorum.
Betüş, yok unutmadım tarifini, pötibörlü elmalı bir pastaydı di mi? Böreğe de yağ koymaya gerek yok kıymanın yağı yetiyor zaten.

betüşşş
betüşşş
18 yıl önce

sevgili Hatice,
avcı böreğini fırında yaptığımızda yağ koymayacakmıyız yumurta akının içine sadece kıyma ve soğanda koymayı düşündüm ama ya çok yağsız olursa?????cevap yazabilirsen sevinirim… daha önce de sana bir tarif göndermiştim ama bana herhangi bir cevap yazamadın sanırım yada hoşuna gitmedi tarifim
:o( ellerine sağlık bu pazar kahvaltıya misifirim var deneyeceğim…

ŞEBNEM
ŞEBNEM
18 yıl önce

Hatice’ciğim; bir süredir siteni büyük bir ilgiyle izliyorum. Tariflerin, insanlarla sanki o anda karşındaymış gibi konuşman, içtenliğin çok güzel. Bunlar da doğal olarak; sana geniş bir hayran kitlesi ve başarı getiriyor. Ben de, başta 3 yaşındaki oğlum olmak üzere tüm tanıdıklarıma bu güzel tariflerden yapmaya çalışıyorum. Her şey gönlünce olsun…(Benim yorumum da şu anda sonuncu yorum oldu galiba:))

ŞEBNEM
ŞEBNEM
18 yıl önce

Hatice’ciğim; bir süredir siteni büyük bir ilgiyle izliyorum. Tariflerin, insanlarla sanki o anda karşındaymış gibi konuşman, içtenliğin çok güzel. Bunlar da doğal olarak; sana geniş bir hayran kitlesi ve başarı getiriyor. Ben de, başta 3 yaşındaki oğlum olmak üzere tüm tanıdıklarıma bu güzel tariflerden yapmaya çalışıyorum. Her şey gönlünce olsun…(Benim yorumum da şu anda sonuncu yorum oldu galiba:))

burcu
burcu
18 yıl önce

S.a.
Hatice tariflerin cok guzeller, haftada 2 toplantim oluyor (10-15 kisilik) ve cok zorlaniyorum ne yapsam diye, tariflerini kullaniyorum ve herkes cok begeniyor.
Sana birsey sormak istiyorum mumkunse, Kars yoresine ait olan ‘Gilik’ isminde bir corek varmis, hamuru sut ile yogruluyormus, bu tarifi bana bulabilirsen (bulamasanda) sana cok dua edicem.
Allah’a emanet ol.

bilge
bilge
18 yıl önce

haticecim senin bu tariflerine bayılıyorum süpersin… Yanlız sana teyzenin börekleri tarifinde birkaç sorum olmuştu onları cevaplamamışsın beni aydınlatırsan sevinirim. Sorularım orada teyzemin böregi tarifinde
sevgiler…

esengul
esengul
18 yıl önce

Arkadaşlar;
Benim ekmek yapma makinam var ve değişik ekmekler denmek istiyorum. Normal ekmek tariflerini makinada denesem ne olur? Değişik tarifleriniz var mı? Aslında bu soruları forumda sormak lazımdı, kusura bakmayın.
Teşekkürler
Elif

tuğba
tuğba
18 yıl önce

merhaba hatice annenin yaptıgı üçgen börekleri hazır yufkayla yapsam sence nasıl olur? Tabi elde acma gibi güzel olmaz ama fikrini söyleyebilirmisin ben hamur acmaktan hic anlamıyorumda, tesekkür ederim.

esengul
esengul
18 yıl önce

Merhaba Hatice;
Sana çok teşekkür ediyorum. Bu hafta sonu kalbura bastını yaptım. Çok lezzetli oldu. Şimdiye kadar denediğim tüm tariflerin çok güzel oldular. Bir tek elmalı kek hariç. Onda da benim hatam olduğunu düşünüyorum. Bu hafta sonu yeniden deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak.

Seniha
Seniha
18 yıl önce

Bu siteyi niye bu kadar geç keşfettim. Anlatımıznız çok sıcak. Teşekkür ederim.

hatice
hatice
18 yıl önce

slm layla sorunun cevabini bildigim icin soylemek istedim. galeta unu senin de dedigin gibi almanyada paniermehl olarak biiliniyor sevgiler hatice ama site sahibi hatice degilim ben hollandadan sadece adas :))

sibel
sibel
18 yıl önce

hatıce slm bu sitede dolasırken tarıfini gordum akşam aileme yaptım çok guzel oldugunu soylediler genelde avcı böregi bir cok ceşitte yapılıyor seninkide ayrı bir lezzet olmuş ellerine saglık

sibel
sibel
18 yıl önce

hatıce slm bu sitede dolasırken tarıfini gordum akşam aileme yaptım çok guzel oldugunu soylediler genelde avcı böregi bir cok ceşitte yapılıyor seninkide ayrı bir lezzet olmuş ellerine saglık

hatice
hatice
18 yıl önce

slm hatice, sana kac defa soru sordum ama ceval alamadim belkide islerinin cok yogunlugundandir ama ben sorularimi yin etekrarliyorum bu pastaban ne nasil bisey unu yerine baska ne kullanilabilir anlamadim birde ben hollnadada yasiyorum creme ole ne nasil bisey nerde bulabilirim bilmiyorum cig kremanin yerine toz krema olurmu yada baska bisey olurmu cig kremanin yerine baska ne kullanilarbilir bunlari nasil temin edebilirim ban ayardimci olursan sevinirim cogu tarifte cig krema oldugu iocin deneyemiyorum cunki burda bulamiyorum cevabini bekliyorum kendine iyi bak Hollanda’dan sevgilerle… hatice

layla
layla
18 yıl önce

haticecim,
galeta unu: bayat ekmeklerin ezilip elenmesi ile elde edilen unmu?
google´den arastirdigim kadariyla almanyada tanidigimiz “paniermehl yada semmelbrösel” olamli!?
yinede bazi terimlerde affalliyorum. eger egitim o dilde alinmadiysa, egitim alinan dil ile asla bir olmuyor!!! yeri degil ama….

DEMET
DEMET
18 yıl önce

slm hatice..ellerine sağlık börek çok güzel gözüküyor..sen harikasın…sitede öyle…şimdiye kadar bu kadar sıcak bir site görmedimmm.en kısa zamanda denemek istiyorum..inşallah senin kadar başarılı olabilirim…herkese selamlarr…

DEMET
DEMET
18 yıl önce

slm hatice..ellerine sağlık börek çok güzel gözüküyor..sen harikasın…sitede öyle…şimdiye kadar bu kadar sıcak bir site görmedimmm.en kısa zamanda denemek istiyorum..inşallah senin kadar başarılı olabilirim…herkese selamlarr…

Şenay GÜL
Şenay GÜL
18 yıl önce

Hatıcecıgım Yorumlar bolumune cok sık yazamasam da.. ( malum Doga buyuyor rahat yok bana 🙂 ) her sey yıne harıka gorunuyor.. sorum su 🙂 bu cın boregımı aynı zamanda..

BANU
BANU
18 yıl önce

MERHABA ARKADAŞLAR
AKŞAM GELECEK MİSAFİRLERİME BENDE YAPTIM BU BÖREĞİ
NEFİS KELİMESİ AZ GELİR EŞİM PARMAKLARIN YEDİ
HARİKA OLDU
TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM İŞALLAH MİSAFİRLERİMDE ÇOK BEĞENİR.KIYMADAN SONRA BİRDE PEYNİRLİ DENEYİN ARKADAŞLAR İNANNIN ODA KIYMALI KADAR ENFES
HERKEZE GÜZEL GÜNLER

nursen
18 yıl önce

merhaba bu ilk mesajım ama daha önce birçok tariifini denedim hepsi birbirinden güzel oldu yarın gelecek misafirlerim için yaptım bu böreği dayanamayıp kızarttım ve tadına baktım inan bana nefis oldu eşim de çok beğendi umarım misafirlerim de beğeni.evde biber salçası yoktu domates salçası ile denedim güzel oldu.

88
0
Fikirlerinizi duymayı çok isterim, lütfen yorum yapın.x