İçeriğe geç

Kıymalı Su Böreği ve Elmalı Puf Kurabiye

Kıymalı su böreği

Malzemeler:

  • 6 yumurta,
  • tuz,
  • aldığı kadar un,
  • 250 gr kıyma,
  • 1 baş kuru soğan,
  • 8-10 dal maydanoz,
  • 1 tatlı kaşığı karabiber,
  • tuz, 1
  • 50 gr tereyağı.

Yapılışı:

  1. 6 yumurtayı hamur yoğurma kabına koyup tuzu ekleyin ve çırpma teliyle biraz çırpıp aldığı kadar un ilavesiyle mantı hamuru gibi sertçe bir hamur elde edin.
  2. Üzerini nemli bir bezle kapatıp yarım saat dinlendirin. Kıymayı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ile beraber tavaya alıp bıraktığı suyu çekene kadar kavurun. 1 baş kuru soğanı çok ince doğrayıp ilave edin. 5 dakika kadar bu şekilde kavurun. Altını kapatıp tuzunu, maydanozunu ve karabiberini ekleyip soğumaya bırakın. Tereyağını eritin. Hamuru 7-8 bezeye ayırın.
  3. İlk açtığınız bezeyi yağlanmış tepsiye serin. Üzerine fırçayla tereyağı sürün. Bir bezeyi ayırıp diğer yufkaları açın. Açtığınız yufkaları aralarına bez sermek suretiyle üst üste dizin ve tüm yufkaları açana kadar nemlerini çekmelerini sağlayın. Bir tencereye soğuk su koyup kaynamaya bırakın. Derin bir kâseye de soğuk su koyup bekletin.
  4. Kaynamış olan suya bir tatlı kaşığı tuz atın ve açtığınız yufkaların her birini dörde bölüp tek tek her parçayı bir ucundan kaynar suya daldırmak suretiyle (yaprak gibi) haşlayın, haşladığınız parçayı soğuk suya atın. Soğuk suya koyduğunuz yufkaları bir süzgecin içine alın. Bütün yufkaları bu şekilde haşladıktan sonra sıra sıra aralarına yağ sürmek suretiyle tepsiye dizin.
  5. Tam ortaya gelince içini koyun. Geri kalan yufkaları da aynı şekilde dizin. En son kalan bezeyi de incecik açıp tepsinin üzerine serin. Onun üzerini de tereyağıyla yağlayın. (Dilerseniz bir gece buzdolabında bekletip ertesi gün pişirebilirsiniz.)
  6. Aynı gün servis yapılacaksa üzerine yumurta sürmeden, önceden ısınmış 200 C fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Elmalı puf kurabiye

Malzemeler:

  • 12 yaprak milföy hamuru,
  • 2 elma,
  • 2 yemek kaşığı toz şeker,
  • 1 tatlı kaşığı tarçın,
  • 1 çay bardağı dövülmüş ceviz.

Yapılışı:

  1. Elmaları rendeleyip diğer malzemeleri karıştırarak elmalı içi hazırlayın.
  2. Milföy hamurlarını üçgen kesin.
  3. Üçgenlerin uçlarına bir tatlı kaşığı elmalı içten koyup uçları açık kalacak şekilde sigara böreği gibi sarın. 180 C fırında pembeleşene kadar pişirin.
  4. Soğuduktan sonra pudra şekeri serpin.
0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

75 Yorum
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
kuzucuğum
kuzucuğum
15 yıl önce

ben bu elmalı milföylerden yaptım ve çok şahane oldu herkes denesin…

elif
elif
15 yıl önce

Merhaba Arkadaşlar,
Kurabiye ve kurabiye kalıplarına olan ilginizi bildiğim için sizlere belki ufak bir yardımım dokunur diye düşündüm. Malum değişik şekillerdeki kurabiye kalıplarının ne kadar pahalı oldugunu biliyoruz.
Bende ucuz kurabiye kalıpları buldum.. herkesle paylaşmak istedim…Tam 25 adet çok değişik şekillerde kurabiye kalıbı 12 ytl 🙂 hemde ithal çok kaliteli… Boyutları çok ideal…
Sevdiklerinize bu kalıplarla çok güzel kurabiyeler pişireceğinize eminim. 🙂
Kalıpların boyutlarından bahsetmem gerekirse ;
7cm X 10 cm (Beyzbol topu), 11 cm X 5 cm (Otobüs), 10 cm X 10 cm (Şemsiye), 7 cm X 5 cm (Ayı), 11 cm X 6 cm (Bisiklet), 7 cm X 6 cm (Cocuk), 7 cm X 6 cm (fil), 10 cm X 5,5 cm (Tenis Raket)…….
Sizde kurabiye kalıplarından almak isterseniz http://www.sahibinden.com adresine girip arama bölümüne “Kutusunda 25 adet Plastik İthal Kurabiye Kalıbı!” yazdığınızda satış sayfası açılıyor veya gittigidiyor’da “Kutusunda 25 adet Plastik İthal Kurabiye Kalıbı” yazdığınızda satın alabileceğiniz sayfa açılıyor….
Umarım size yardımcı olabilmişimdir….
Sevgiler…

eminecansu
eminecansu
15 yıl önce

walla helal olsunn diyecek başka bişey yok iyiki varsınızz üstelik çoğu tarifinizi denedim ve çok memnun kaldımm elleriniz dert görmesinn:)))

didem
didem
15 yıl önce

Hemencecik yazdığın için tekrar teşekkürler Hatice…

didem
didem
15 yıl önce

hatice bu tarifleri yazabilirmisin. Teşekkürler

sonya
sonya
15 yıl önce

tesadufen kesfettim sitenizi.iyiki varsiniz,bugun tariflerinizden tavuk corbasini yaptim,super oldu,esim sayenizde cok begendi corbami,dediginiz gibi iskembe corbasi tadi vardi,tesekkurler.

ozlem ceyhan
ozlem ceyhan
15 yıl önce

merhabalar
kurabiyelerin tarifini almak istiyorum ancak verdiginiz linke tiklayinca bir gazeteye yonlendiriliyorum sanirim bir sorun var cozerseniz cok mutlu olacagim simdiden tesekkurler sevgyle kalin

Seyhan Ay
Seyhan Ay
15 yıl önce

Hanımlar merhaba; Hatice Hanım elmalı puf kurabiyelerine ulaştım sonunda tarifi aşağıda yazıyorum
Hatice sitenizin tiryakisi oldum bu arada çok güzel herşey gittikçe daha güzel şeyler keşfediyorum…
Sevgilerle….
Elmalı puf kurabiye
Malzemeler: 12 yaprak milföy hamuru, 2 elma, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 çay bardağı dövülmüş ceviz.
Yapılışı: Elmaları rendeleyip diğer malzemeleri karıştırarak elmalı içi hazırlayın. Milföy hamurlarını üçgen kesin. Üçgenlerin uçlarına bir tatlı kaşığı elmalı içten koyup uçları açık kalacak şekilde sigara böreği gibi sarın. 180 C fırında pembeleşene kadar pişirin. Soğuduktan sonra pudra şekeri serpin.
Sayı: 76
Bölüm: Portakal Ağacı
Muhabir: HATİCE ÖZDEMİR TÜLÜN

seyhan
seyhan
15 yıl önce

Bayanlar lütfen bana bu elmalı puf kurabiyenin tarifini verin rica ediyorum çok güzel gözüküyolar ve yapmak istiyorum…

Seyhan
Seyhan
15 yıl önce

Hatice canım ben elmalı puf kurabiye tarifine ulaşamıyorum Zaman gazetesinde çok geride bir tarih olduğu için yarın yapıcamda yardımcı olabilirsen sevinirim teşekkür ederim

Gülsün ŞENGÜL
Gülsün ŞENGÜL
15 yıl önce

Sevgili hatice,
diğer tarifleri buradan inceleyin kısmına giremiyorum. Ne yapmam gerekiyor.
Teşekkürler
Gülsün

Ayla
Ayla
15 yıl önce

Hatice hanim ellerine saglik ço gûzel gorünüyorlar, tarifi linkine tikladigimiz zaman nedenz zaman gazetesi çikiyor analamadim açikçasi. Yardimci olursunuz insallah

Hazan Mevsimi
Hazan Mevsimi
15 yıl önce

Elmalı Puf Kurabiye tarfini denedim .Gerçekten puf puf yumuşacık oluyor.Teşekkürler Hatice Abla..

Ayten
Ayten
15 yıl önce

Hatice hn merhaba
2005 te evlendim ve o günlerden itibaren sitene sürekli uğruyorum.Hem çalışıp hem eve yetişmek,hem de 18 aylık bebek olunca zor oluyor sayende bişeyler yapabiliyorum.Bu haftasonu bayağı kalabalık misafirim vardı.Sitenden elmalı puf börek ile çikolatalı top tarifini aldım.Benim yaptığım yöremize özgü ıspanaklı börek, biberli,Sigara böreği yine sitenden aldığım cevizli ve kakaolu kek menüdeydi.Hepsi çok beğenildi.Özellikle çocuklar çikolatalı toplara bayıldı.Emeklerin için teşekkür ediyorum.Sürekli denediğim ve hiç mahçup olmadığım tariflerine yorum yazmak istiyorum fakat iş arası bakabildiğim için fırsat yaratamıyorum.sitende üyelikte yok.acaba her yeni tarif eklediğinde nasıl haberim olabilir?mailime mail atabilirsen çok sevinirim.Tekrar teşekkürler

özlem
özlem
16 yıl önce

hatice ablacım merhaba.. nişanlı bir bayan olarak sitenizi yakından takip ediyor sürekli notlar alıyorum.. size danışmak istediğim bir konu var. malum sevgililer günü yaklaşıyor. nişanlım için bir sürpriz hazılamayı düşünüyorum. kalpli kutabiyeler yapıcam. ama kalplerin dışını hani pastanedekiler gibi pembe kaplama yapmak istiyorum. üzerine parlak boncuklar vs. ile süslemek istiyorum. bu malzemelere nerden nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..
özlem

aslı
16 yıl önce

Merhaba Hatice Hanim,
ben de gecen hafta caya gelen misafirlerimiz icin elmalı puf kurabiyeyi denedim.. milfoy hamurunu zaten cok severim, yalniz elmalıdan once firini baska bir yiyecek icin kullandigimdan sanirim, kurabiyeleri firina verdigimde firin sicakti ve sanirim bu yuzden kurabiyeler resimdeki gibi kabarmadilar..buna ragmen cok lezzetliydiler..
elmalı puf kurabiyeyi deneyecekler bu noktaya dikkat edebilirler..

zekiye
zekiye
16 yıl önce

selam
geçen hafta sonu su böreğini denedim.tarifinizde ufak tefek değşiklikler yaptım . enfes oldu en azından yiyen herkes çok beğendi.ben kıymalı iç yerine peynir koydum bide her katı yağlamadım çünkü bizde yağ pek sevilmez.sadece tepsiyi iyice yağladım iç koyarken biraz yağ koydum birde üst katına yağ koydum .hafif ve lezzetli oldu.tarif için teşekkürler

tuba arslan
tuba arslan
16 yıl önce

günaydın haticecimmmmmmmmmmmmm palyonco külahlarını yapabilmek için farklı alternatifler sunabilirmisinçünkü kalıpları bulmada zorluk çekiyoruz cevapını bekliyoruz öpppptttttttttüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aNnEcİk
aNnEcİk
16 yıl önce

merhaba
elmalı puf kurabiyeyi denedim ama ‘neden pişme esnasına açıldı;((‘ diye düşünürken…sigara böreği gibi sarılıcağını okumamışım….okadar hoşuma gittiki tarif biranönce yapma isteği doğduğundan olsa gerek dikkat etmemişim…..neyse fırında pişme esnasında her seferinde uçlarını kapatıp sinir olsamda yinede çok güzel oldular çok teşekkürler tarif için

aNnEcİk
aNnEcİk
16 yıl önce

merhaba
elmalı puf kurabiyeyi denedim ama’neden pişme esnasına açıldı’diye düşünürken…sigara böreği gibi sarılıcağını okumamışım….okadar hoşuma gittiki tarif biranönce yapma isteği doğduğundan olsa gerek dikkat etmemişim…..neyse fırında pişme esnasında her seferinde uçlarını kapatıp sinir olsamda yinede çok güzel oldular çok teşekkürler tarif için

BURÇİN
BURÇİN
16 yıl önce

Merhaba Hatice ,
Ayşe İkbal e sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.Benimde 20 aylık bir oğlum var.Her bebek doğumundan belli bie döneme kadar farklı konularda sıkıntılar geçiriyor.Bizlere sabır,tecrübeyle ve sakinlikle üstesinden gelmek düşüyor.Mutlaka biliyorsundur ama yinede değinmeden geçemeyeceğim , biz türk kadınları damak tadımıza ve yemeklerimize malesef çok düşkünüzdür ama ilk 6 aylık emzirme periyodunda yediklerine çok dikkat etmelisin.Sana gaz sıkıntısı verebilecek herşey unutmaki sütünle beraber bebişine de sıkıntı verecektir.Bol bol komposto,süt ve sana süt takviyesi yapabilecek ürünler tüketmeni tavsiye ederim.Ben bu deneyimim sayesinde 6 ay boyunca hiç gıda takviyesi vermeden emzirdim oğlumu ve 20 aylık olmasına rağmen hala emiyor:) Ayşe İkbalin ağlamaları muhakkaki gaz sancısındandır,kolik var dediğine göre..Birde biz anneler ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerektiğinde çok titiziz ve ısrarla ilk 6 ay anne sütütnden başka bişey vermemeye çalışırız ama sütün Ayşe ye yetmiyor ve doyurmuyor olabilir.Muhakkak doktoruna danışmalısın..O kadar hızlı büyüyorlarki Ayşe nin ne kadar çabuk byüdüğüne inanamıcaksın..Sen daha doğumuna inanamazken o küçük bir leydi oluvericek.
Dilerim Ayşe için tüm hayallerin gerçek olur.
Görüşmek üzere.

ipek
ipek
16 yıl önce

hatice abla şuanda ekranda yimekleri görüyorum çok acıktığımı hissediyorum kusura bakma sana akşam yemeğe gelebilirmiyiz eğer gelemezsek nolur gücenme fazla ısrar etme hoçcakal..

esray
esray
16 yıl önce

merhaba siteniz çok güzel ilgiyle okumaya ve tariflerinizi denemeye çalışıyorum. Tarif defteri formunun kapanmasına çok üzüldüm. Gerçekten bilgiye ihtiyacı olan insanların buluştuğu bu formun tekrar açılması ümidi ile…

rümeysa balcı
rümeysa balcı
16 yıl önce

Hatice bebeğinizle sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim.
Portakal ağacındaki tarifler mükemmel, hangi tarifi denediysem harika oldu..Allah razı olsun.Mutfağıma kattığın renk, soframıza kattığın ahenk için TEŞEKKÜRLER..

sevil
sevil
16 yıl önce

Sitenizi çok beğendim.Ben de yemek yapmayı-tabii yemeyi de-seviyorum.Umarım benim de sizlere katkılarım olur.Güzel siteniz için teşekkürler…
İzmir’den sevgiler.

elizabet
16 yıl önce

benim annem çok süperrrrrr yemekler yapar bayılıyorum yaniiiii heee bu aradada benim adım ebrar yaşım 14 herhese byyyy

zehra ışıbolat
zehra ışıbolat
16 yıl önce

ıyı gunler hatıce sıtenı 1 senedır takıp edıyorum ve pastalarım eskısınden daha cok beyenılıyor arkadaşlarım tarafından artık hangı arkadaşımın evıne gıdersen sık kullananlara eklıyorum PORTAKAL AĞACINI hele o bıskremlı pasta favorım bebeğınde hayırlı olsun ALLAH bağışlasın zehra

Zeynep Godel
Zeynep Godel
16 yıl önce

Merhaba Hatice,
Siteni uzun suredir zevkle okuyorum Kaliforniya’da. Bebegini gule gule buyut. Aglamalari insani perisan ediyor ama bu gunler cok cabuk geciyor, sonra insan geriye donup bakinca herseyi ozluyor. (Benim iki oglum var 16 ve 7 yasinda birincisi cok aglardi, kucuk hic aglamadi hemen hemen. Bebeklik kokulari hala burnumda tutuyor..)
Cevremde herkese siteni tavsiye ediyorum. Eskiden kimse duymamis olurdu, artik herkes biliyor..
Vakit bulursan bana yaz. Ama onceligi uykuya ver:)
Sevgiler,
Zeynep

Tuba
16 yıl önce

Tesekkurler YesilKivi aciklama icin…Cumaertesi diye bir dergi oldugunu bilmiyordum. Cok ilginc ve de yanlis bir dergi ismi bence:)))

shle
shle
16 yıl önce

siteniz çok güsell…ilk defa gördüm ama çok güsel ve özenle hazırlanmış..başarılar

HaticeNur
HaticeNur
16 yıl önce

Burada onceden bir forum sayfasi vardi. Benmi goremiyourm yoksa kaldirildimi?Cok faydaliydi.Bilen varmi?

damlayz
damlayz
16 yıl önce

merhaba
evet donem donem cocukların ihtiyacları değişiyor. bizim kızımız 7 aylık oldu ve bende buyudugunu gorebilecekmiyim diyorum. suanda bizim derdimiz de ek gıdalara alıştırmak. yemek yemeyi pek sevmiyoruz umarım alıştırabiliriz.
kolik sancıları bizimde cok zor geçmişti ama rezene cayı baya yardımcı oldu bana.ne ilaç denediysek faydası olmadı daha da artmıştı karın ağrıları. o kullandığınız damla kızımda uykusuzluğu daha da arttırdı doktor bazı bebeklere yaramıyor dedi. milupanın rezene cayını yemeklerden sonra-özellikle gaz yapan seyler yediysem-bir fincan içtim kızım daha rahat uyudu.o bitince aktardan rezene tohumu aldım, kaynamış bir fincan suya bir tatlı kaş koyup süzerek içtim oda iyi geldi.papatya çayı da iyi diyorlar.birçok şey gaz yapıyo:baklagiller,patates,soğan,çiğ sarımsak, marul, süt, yoğurt, portakal,turuncgiller,çiğ sebze, lahana gibi kokulu sebzeler..rezeneyi tavsiye ederim.bide sütümüz bol olsun diye sık emzirip ve sıvı almamız gerekiyo tbiki.

http://www.yesilkivi.blogspot.com/

zaten yok, cumaertesi zaman gazetesinin haftasonu eki…

TUBA
16 yıl önce

Hatice,
Edebiyat Fakultesi mezunu degilim ve senelerdir de Amerika’da yasiyorum. o yuzden belki hatali olabilirim. Ama bildigim kadariyla Cumaertesi diye bir kelime dilimizde yok. TDK’ya gore “Cumartesi” olmasi gerekiyor. Haksiz miyim?

turkuaz37
16 yıl önce

BEN DAHA ÖNCEDE SİZE KREM KARAMELLİ KEK İÇİN YORUM BIRAKTIM AMA CEVAP ALAMADIM.KREM KARAMEL PİŞMEDEN ÜZERİNE KEK HAMURU NASIL KONULUYOR KEK HAMURU BATMIYOR MU? YOKSA BEN YANLIŞ MI ANLADIM BU KEKİ YAPMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

Sema
Sema
16 yıl önce

Merhabalar
Sanirim forum henuz acilmamis ulsamiyorum. Onu bildirmek istedim…
Sema Duygu

lavantin
16 yıl önce

Merhaba, eşim konyalı olduğu için her konya ziyaretimizde bayılarak yeriz su böreğini.
Ellerinize sağlık, çok nefis görünüyor.
Ayrıca bebeğiniz hayırlı ve değerlerine saygılı bir insan olsun inşallah.
Selamlar, sevgiler…

Sevim Kerküklü
Sevim Kerküklü
16 yıl önce

Merhabalar Hatice Hanım.
Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum.Sessiz bir takipçiniz olarak ilk defa yorum yazıyorum. Sitenizi çok beğeniyorum ve başkaları da tarafından da çok beğeniliyor ki aynen taklit ediliyor.Emeğe saygısızlık olduğu için kendimi yorum yazmak zorunda hissettim. Sizin ve bir kaç arkadaşın tarif ve resimleri sanki kendisi yapmış gibi CILGINOGRETMEN diye bir sitede aynen yayınlanmış. Ben diğer arkadaşlara da uyarı gönderdim. Haber vermek istedim.
Sevgi ve saygıyla kalın.
Sevim Kerküklü

fikriye
16 yıl önce

merhabalar tarifler inanın gene çok güzel
bebekten fırsat bulup bu güzel şeyleri nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum benim de 1,5 ay kadar sonra bir bebeğim olcak nasıl yetiştircem diye şimdiden panik oluyorum
Sizden bir ricam var kızınız şuan küçük ama onun için hazırladığınız mamaları,muhallebileri,çorbalarıda bizlerle paylaşırsanız çok sevincem teşekkürler
kendinize vede bebeğe iyi bakın sevgilerle fikriye

suna çakır
suna çakır
16 yıl önce

Merhaba Hatice,damla çikolatalı ve hindistan cevizli keki 4. kez yaptım bu defa fırını yaktığımı sanarak yakmadan keki fırına verdiğimi 40 dakika sonra farkettim. Artık bu kek çöker pişmez diye düşünürek fırını ısıtıp keki koydum ama sonuç yinede mükemmeldi.Kabarmıştı ve lezzetliydi yine. Tarif için teşekkürler. Sevgiler…

yasemin
yasemin
16 yıl önce

merhaba
öncelikle ayşe ikbal hanımefendiye aramıza hoşgeldin diyorum.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömüreler versin inşallah.
milföy hamuruyla alakalı olarak bir de sorum var. bu hamurlar hafif tuzlu olmuyor mu? hiç tuzsuz olanları da mı var yoksa?

bonzaicicegi
16 yıl önce

Selam hatice . Ben senin siteni 2 senedir hep takip ediyorum ve cok begeniyorum.Cok guzel seyler yapiyorsunuz.Ellerinize saglik.
http://bonsaicicegi.blogcu.com/

Hülya ve Dila
Hülya ve Dila
16 yıl önce

Merhaba,
Sitenizi uzun zamandır gerçekten çok beğenerek takip ediyorum ve çevremdekilere de öneriyorum.
Benim de 2 aylık bir kız bebeğim var, (hatta ben de sizin gibi geçen yaz evlendim 🙂
Bebeğim aynen “kolik” hatta yakın zamana kadar sadece akşamları değil sürekli ağlıyordu, 1 haftadır biraz daha düzeldi..
Yazmamın sebebi bu gaz meselesini çok okuyorum, 4 doktora gittik vs.. zinco, sab simplex, neo baby gibi ilaçları denedim, benim bebeğimi düzelten ilaç “nurse harvey” diye bitkisel bir şurup.. (ek olarak milupa’nın rezene ve karışık bitki çayını da veriyorum)
anne sütüne takviye olarak ise (eğer gerekiyorsa)en iyi ve gazını azaltan mama nestle’nin guigoz’u oldu..
Bilginiz olsun istedim.. tabi her vaka farklıdır ama yine de tecrübeler paylaşıldıkça insan daha doğru sonuçlara ulaşıyor.
Sevgilerimle, ben de sizin gibi kızımın düyümesi sabırsızca bekliyorum..

zerrin - misss
16 yıl önce

Merhaba, ne kadar çabuk geçiyor zaman. 40 gün geçmiş.. 🙂 Bebiş gittikçe ele gelmeye başlamıştır…
Sımmsıcak sevgiler.
Bu sırada anneninizin ellerine sağlık.
http://misss.blogcu.com

gulsen
16 yıl önce

mevlidiniz hayırlı olsun…
herşey harika görünüyor..
bu arada bu hafta ki tarifleriniz..
nur feza bloguna atlamiş galiba bilmem nedendir ;)…

mürüvvet
mürüvvet
16 yıl önce

elmalı kurabiyen harika olmuş ellerine sağlık bende elmalı kurabiyeyi çok severim mutlaka senin tarifinide deniycem…ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN(cici annemize allah sağlık sıhhat versin bizede böyle leziz tarifler hazırlasın)ellerine sağlık hepsi çok lezzetli oluyor sitenden yaptıklarım…

Lama
16 yıl önce

Ilk anneler gunu nasil gecti Hatice? 🙂

Sebla
16 yıl önce

Anneler gününüz mutlu olsun! İlk anneler gününüz sizin için çok özel olsa gerek.
Sevgiler.

NORVECTEN MERYEM TEKCE
NORVECTEN MERYEM TEKCE
16 yıl önce

SLM LAR… BEN ELMALI PUF KURABIYE MILFOY HAMURUYLA GUZEL OLUYORMU DIYE YAPANLAR VARSA SORMAK ISTIYORUM. SIZCE, HAMURLA YAPILAN YOKSA, MILFOYLEMI YAPILAN TERCIH EDILMELI? TESEKKURLER SIMDIDEN…

MERYEM TEKCE
MERYEM TEKCE
16 yıl önce

hjdgfiuwfehwqiuef

75
0
Fikirlerinizi duymayı çok isterim, lütfen yorum yapın.x