İçeriğe geç

En Çok Sevdiğiniz Öğün Hangisi?

kahvaltı

Öğünler arasında benim favorim kahvaltı. Özellikle de pazar sabahları günün ilk ışıklarıyla mutfağa girip annemler için hazırladığım kahvaltıları çok seviyorum (kardeşim bu sene dershanesi dolayısıyla katılamıyor bize). Hem çok fazla birşey yapmanıza gerek kalmıyor, hem de sohbet sofradaki yiyeceklerden çok daha önemli rol oynuyor.

elma patates

Dün sabah da hamur işi yapmama gerek olmadığını görüp mutfaktaki ufak tefek malzemelerle sofrayı hazırladım. Minik taze patatesleri elma dilimleri halinde fırınladım.

yumurta dolması

Yumurta sarılarını mayonez ve karabiber ile karıştırdım (sağlıksız deyip yememezlik etmesinler diye annemle babama içinde mayonez olduğunu söylemedim. Bu arada anlamasınlar diye az mayonez koyunca hayalinizdeki krema şeklini veremiyormuşsunuz…)

en sevdiğim yiyecek!

Sofraya son olarak da benim en sevdiğim tabağı hazırlayıp yerleştirdim. Kahvaltıdan birkaç saat sonra da kahveyle beraber annemin bu ay üçüncü defa yaptığı harika tatlıyı ikram ettim:

aşure v.3

Yarın kardeşimin sınıfı için yapacağım aşureyi saymazsak bu hafta değişik tarifler deneyeceğim bir etkinlik yok maalesef. Epeydir görüşemediğimiz lise arkadaşlarımı bize davet etmek için ideal bir zaman demektir:)

0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

57 Yorum
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Aylin
Aylin
15 yıl önce

Mrb.
Hatice hanım, öncelikle sizi tebrik ediyorumve size hayranım gerçekten muhteşem bi insansınız iş,çocuk,eş ve portakal ağacı bunları nasıl birlikte yürütüyorsunuz ve bu kadar insana cvp veriyorsunuz.Benimde sizinkinden küçük bir kızım var ve ben artık ara ara depresyona giriyorum iş ve ev arasında denge oluşturamadığım için.Bu işi nasıl yapıyorsunuz bana biraz tüyo verin.Reklamlarda sizin sitenizin adı geçiyor eşim bile aaa portakal ağacı bak onun sitesi çıkıyor diyor.Yüreğinize emeğinize sağlık keşke sizin gibi marifetli olabilsem.Tek kelimeyle mükemmelsiziniz….

bacı25
bacı25
15 yıl önce

en sevdiğim öğün KAHVELTI bu güzel hafta sonun da sizden güzel bir kahvaltı sofrası istiyoruz Hatice hanım kış gelince yeme şevkim artıyor farklı bildiğiniz omletler varsa bizimle paylaşır mısınız?”

özlem
özlem
15 yıl önce

resimlerdeki tabaklarınızı çok beyeniyorum nereden aldığınızı genel olarak yazabilirmisiniz

hülya
hülya
16 yıl önce

tarifler için tıkladığımda hiç bir sayfa açılmıyor. error veriyor kısacası.
bilginize

senem
senem
18 yıl önce

Haticeciğim merhaba siteni tesadüfen buldum ve çok sevdim! Bir arkadaşımdan elma suyuyla yapılan baharatlı bir patates kızartması olduğunu ögrendim,onun tarifini biliyor musun? Ya da üyelerden bilen varsa yazabilir mi? Başarılar diliyorum,iyi çalışmalar

OKAN
OKAN
18 yıl önce

masallah cok guzel yemek yapıyorsunuz parmaklarımı yedım ama bıde annem yapabılse ıyı olacak görüsüşüruz bye bye bye bye bye

nihal
nihal
18 yıl önce

merhaba hatice,
bir aydır sitenizin tiryakisi oldum. Tariflerinizden ve faydalı bilgilerinizden çok yararlanıyorum.Denediğim tariflerin hepsi çok başarılı oldu.Tarifleri soran arkadaşlarıma da sitenizi öneriyorum.Ekmek yapmaya henüz cesaret edemedim.Mini fırınım var acaba uygun mu? Ayrıca bir kaç gündür kruvasan yapmayı kafama taktım , kruvasanlı kahvaltıya ingiltere’de alışmıştım , kahveyle iyi gidiyor ve uzun süre tazeliğini koruyor.Okula giden iki oğlum var ,hafta içi kahvaltıya pratik alternatifler arıyorum.Böyle bir site hazırladığın için çok çok teşekkürler …

nilufer
nilufer
18 yıl önce

hatice, kahvaltilik setini (su masanin ortasindaki zeytin ve peynirlerin oldugu set) nerden aldigini bana yazabilir misin? bir de kapagi var mi bu setin? ben burda (amerika’da) bulamadim kapakli bir set. kraker, peynir ya da sebze ve dip koymak icin olan setler var burda ama kapaklari yok. cevap yazarsan sevinirim. tesekkurler

orangejuice
orangejuice
18 yıl önce

sevginin ve emeğin tabaklar dolusu ikram edildiği en lezzetli site ye, PORTAKAL AĞACI’na selamlar! Sitenizi daha önce de ziyaret ettim fakat yoğun çalışma tempomdan dolayı sadece aradığım yemek tariflerini print edip hemen çıkıyodum. Tabiri caizse bugün sitenizi talan etme fırsatı buldum:)Yemekleriniz tıpkı fotoğraflanmış masal kahramanları gibi! Bu masallarda yer almak için sıksık ziyaret edicem sizi… Saygılarımla ;

nesli30
nesli30
18 yıl önce

iyi günler gercekten herseyi cok güzel yapiyorsunuz bir kac kere daha yazdim ama yayinlanmadi galiba yeni oldugumdandir neyse size kolay gelsin böyle harika tarifleri siz yaptikca bizlere düsünmek kalmiyor.

Mine
Mine
18 yıl önce

Merhaba Hatice,
Sabah kahvaltilarini bende cok seviyorum, cocuklugunda sekerli sutun icine ekmek dograyip yiyen tek aile biz degiliz demekki. Inan bende o zamanlarin lezzetini hic unutamiyorum, ne kadar sade olsalarda, belkide ailemden cok uzak oldugum icindir. Bu yaz insallah Turkiyeye geliyorum kizlarimla, oyle sabirsizlikla bekliyorumki ailemle yapacagim sabah kahvaltilarini. Eski tatlari bulabilecekmiyim acaba? Kalabalik aileden geldigim icin (6 kizkardesiz) o gunleri ozlemle aniyorum.

layla
layla
18 yıl önce

merhabalar,
cigdem hn nedense herkes blog sahibi olmak istiyor?! Ben inaniyorumki bu okurlarin cogusu cok güzel yemek pisiriyor ve oldukcada kreativ. Bence her isi becerenine birakmak lazim, cünkü blog sahibi olmak saadece güzel, degisik ve kreativ yemek pisirmekten gecmiyor. Siz haticenin fotograflerinin aynisini, sunumunun daha iyisini ve anlatiminin daha degisini yapabilirim diyorsaniz ozaman lütfen beklemeyin diyorum.
selamlar…

çiğdem
çiğdem
18 yıl önce

sevgili hatice.
bende blog sahibi olmak istiyorum.blog edinmek kolayda blogumun google’da çıkmasını insanlarınm okumasını nasıl sağlayacağım hiçbir fikrim yok.nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusun?valla özeniyorum bende aranıza katılmak istiyorum.teşekkürler çiğdem

Hatice
Hatice
18 yıl önce

Şelale Jale hanım, merak ettim de siz “Chef du jour”‘u tanıyor musunuz 🙂

Hatice
Hatice
18 yıl önce

Hülya, sadece asıl maksatını tahmin ettiğim ya da farklı farklı isimlerle aynı yerden gelen yersiz yorumları siliyorum, haklı eleştirilere cevap verdikten sonra da kavga ortamı oluşturmamak için yorumu kapatıyorum. Lütfen bu sitenin asıl amacının yemek tariflerini paylaşmak olduğunu unutmayın. Bırakalım da site olduğu gibi kalsın.

hulya
hulya
18 yıl önce

merak ettigim birsey var!
yorum bolumunu isinize gelmeyince kapiyorsunuz, neden? ovguler yazilinca hersey gulluk gulistanlik, elestirince neden siliniyor yazilanlar? ya tamamen kaldirin, yada birakin yazlinlari lutfen oldugu gibi kalsin.

selale jale kiymetli
selale jale kiymetli
18 yıl önce

Haticecigim,
Ellerine saglik gene Bora Bora incisi gibi yemeklerle karsimizdasin ayol! Bana gore kahvalti altin, oglen yemegi gumus, aksam yemegi bronz. (Aslinda hangisinin icine elmas monte edilmis ona bakiyor biraz;)
Benim 3. kocam gavur bir kuyumcuydu. Onlar dini gunlerde senin yaptigin bu yumurtalardan yaparlardi, ismine de “Devilled Eggs” derlerdi. Tovbe tovbe, allahin dini gununde… Devil ingilizcede seytan demek oluyor. Herhalde mayonezi cok ondan! Haha, operim yakut gozlerinden evladim. Yemekleri pisirmeye devam et, gozlerimizi oyle Afrika kehribari soluk birakma.

sonbahar
sonbahar
18 yıl önce

sofra mükemmel tabaklar şahane daha noooooolsun amin deyin arkadaşlar allah banada gönlüme göre bir ev nasip eder inşallah tabiki hayırlı ise

Hatice
Hatice
18 yıl önce

Pastane açma hayalinden vazgeçtim ben, kahvaltı evi açalım hep beraber:)
Patatesleri fırın torbamız kalmadığı için çok hafif haşlayıp üzerine alimünyum folyo kaplanmış bir kasede fırınladım ben, ama Deniz’in anlattığı çok daha güzel olur sanki.
Patateslerin olduğu tabakları nereden aldığımızı da cidden bilmiyorum, çay tabaklarını Nurten hn. yazmış zaten. Bir önceki masanın örtüsünü de anneme anneler gününde almıştım ben. İsteyene mail (ya da daha iyisi forumdan özel mesaj ile) söyleyebilirim aldığım yeri.
Bir de hepiniz çok sağolun, sayenizde vitamin ilacı almış gibi oluyorum:)

NURTEN
NURTEN
18 yıl önce

Merhaba Hatice ve Portakal Ağacı Sevenleri,çay tabaklarını soran arkadaşlara paşabahcede gördüğümü söylemek istemiştim,tabiiki ben hemen aldım.Sevgiler.

Zeynep
18 yıl önce

Sofrayı böylesi güzel yapan senin detaylardaki inceliğin, yaptığın işe sevgini katman ve güzel yüreğin… Çay bardağı ile aynı renk kaseleri bir arada koyman, yumurta içleri için özenmen, ütülü bir örtü sermen; bunların hepsi bir bütünün parçası ve sen tüm bu parçaları harika bir şekilde bir araya getiriyorsun. Ellerine sağlık…

SariGül
SariGül
18 yıl önce

Bayildim ya…
Kim dayanir boyle guzel muthis sofraya
Ellerine saglik, ne guzel sofra hazirlanmis…

senem
senem
18 yıl önce

hatice süpersiiinnn ! lütfen beni de mail listene ekle.
sevgiler…

Yelena
Yelena
18 yıl önce

Merhaba Hatice, herzamanki gibi harikasin, Piramit Psta’ya da bayildim… Ben Saudi Arabistan’dan yeni dondum, o kadar harika bir ulke… Mekkah ve Medina yeter… Sevgiyle kal.

Gülnur
Gülnur
18 yıl önce

Benim de en çok sevdiğim öğün kahvaltıdır; kahvaltıda tazelik, güne başlamanın verdiği çosku vardır; akşam yemeği ise daha bir ağırdır gün ise bitmiştir orada hüzünlüdür bir parça… Kahvaltıda kuru kayısı, incir, hurma, ceviz, badem biz de çok severek yiyoruz…Sofranız her zamanki gibi yine bir harika gözküküyor, ellerine sağlık…Hayatındakli güzel gelişmeler için tebrik eder bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim…Bu arada “Portakal Ağacı”nın teşviki ile ben de bir weblog sahibi oldum, daha cok yeni, hersey hakkında yazıyorum ülkemden uzak bi diyardan, Dusseldorf, Almanyadan;
http://sweetmoments.typepad.com/sweet_moments/
Umarim bir an aliskanlik değil kalıcı bir hobi olur bloguma yazmak…Sevgilerimle…

ipek
18 yıl önce

sevgili Hatice,uzun zamandır seni izliyorum.Yaptıklarına,fotoğraflarına bayılıyorum.Ayrıca annen de ne kadar şanslı ki senin gibi bir kızı var.Beni de blog yapmaya ,teşvik etmiş oldun.Benide linklerin arasına alırsan çok sevineceğim.
Nefis kahvaltı sofraları,yemekler harika..
Mutluluklar dilerim..
ipek
http://www.blogcu.com/limonbahcesi/

Gülcan
Gülcan
18 yıl önce

Haticecim,
sofran yine çok güzel olmuş ~ ellerine sağlık. Şebnem gibi ben de katmer poğaça tarifini geçen pazar denedim, canım kuzenimin katıldığı brunch için güzel bir de sofra hazırladım. Öyle ki sofra hazırlanıp poğaçalar da nar gibi kızarınca gayrıihtiyari fotoğraflarını çekmek istedim. Sanırım portakalağacı’nın yarattığı bir bağımlılık da bu oldu. Ne dersin, bir etkinlik de kahvaltı sofraları üzerine olsun mu? Herkes kendi kahvaltı sofrasının bir fotoğrafını çeksin göndersin. Böylece unutulmaya yüz tutmuş kalabalık kahvaltı sofralarını da bu vesileyle anmış ve yaşatmış oluruz.
Ankara’dan sevgiler,
Gülcan

tugba
18 yıl önce

herkese merhabalar hatice vallahi senin sofraların bi harika oluyolar merak ediyorum bu kadar tabakları bardakları yani mutfak gereclerini nasıl sıgdırabiliyorsunuz her sofrada farklı tabaklar bardaklar kullanıyorsunuz ama bende cok hevesliyim tabak canaga ne görsem alıyorum cesit cesit cok hosuma gidiyor :))) evlenmeden önce bizde her haftasonu böyle kahvaltılar yapardık ve cok zevk alırdık. Soframızda bi kus sütümüz eksik olurdu, kahvaltılıklar pogacalar kurabiyeler yumurtalar kızartmalar olurdu aslında önemli olan sofranın ne kadar dolu oldugu degil bence sevdigimiz insanlarla birlikte olmak ve onlarla masa bası sohbetler yapmak kahvaltıyı keyifli hale getiriyor, bu yüzden kahvaltı sofralarını cok seviyoruz.Simdi esimle haftaici yapamasakta haftasonları böyle masalarda ziyafet yapıyoruz.Biraz uzun oldu ama yoruma açık bi konuydu bende icimden gelenleri yazdım :))) Ellerine saglık bu arada iki renkli revani tarifini ve kahvaltıda hazırladıgın patates tarifini sabırsızlıkla bekliyorum….

Nese
Nese
18 yıl önce

Evet, benim icin de kahvalti cok önemli, annemin kahvaltilari pek meshurdur, hali ile bizleri de alistirdi…
Sevgili Hatice, zeytinli tabaklariniz da pek hos…selamlar.

Şebnem
Şebnem
18 yıl önce

Merhaba Haticecim siteni uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çok mutlu oluyorum
benimde ensevdiğim öğün kahvaltı hele pazar kahvaltısı senin sayende bu pazar ilk defa yufka açtım katmer poğçandan yaptım çok güzel oldu ellerine sağlık

aytül
aytül
18 yıl önce

Merhaba Hatice,
Patateslerin tam tarifini yazar mısın? Foruma link verilmiş. Ama orada pek çok yorum var. Hangisini uyguladın? Söylemeden edemeyeceğim. Yine herşeyiyle harika bir sofra. Örtüsü, tabakları, lezzetli yiyecekleriyle… Ellerine sağlık.

isil
18 yıl önce

Merhaba Hatice,
Herkes tabaklarini sormus ya, benim merakim da masa ortuleri. Mesela gecen pazar gununun masa ortusu cok guzeldi. Nereden aliyorsunuz bunlari? Evlenecegim, ceyizlik guzel seyler ariyorum kendime. Senin gibi zevkli birinden fikir alayim dedim.
Sevgiler 🙂

ece
ece
18 yıl önce

Gerçekten çok zarif bir sofra hazırlamışsınız.Benim de en sevdiğim öğündür kahvaltı.Belki , çeşit çeşit peynirlerin en sevdiğim besinlerin başında gelmesinden,belki de kahvaltı sofrasının aile bireylerini hiç olmadığı kadar yakınlaştırmasından olmalı bu doyumsuz muhabbet!Elleriniz dert görmesin..

neslihan
18 yıl önce

bende ailecek kalabalık yapılan kahvaltıları çok severim. hatice maşallah çok yeteneklisin Allah nazardan saklasın 🙂

Gulsen
Gulsen
18 yıl önce

Ahh nerede o kalabalik aile sofralari… Butun sevdigim yuzlerin ayni masada toplanmasi ve hep birlikte hazirlanan guzelim sofralar… Tabiki gecmiste kaldi artik. Benim de favorim kahvalti idi ama artik degil. Cocuklar okula gitmeden ayri yiyorlar, esim isinden dolayi gec kahvalti ediyor, bense bir kahveyle atlatiyorum. Tek basina insanin cani ne yiyecek hazirlamak istiyor ne de oturup yemek. Pazarlarimiz var iyiki! 🙂

nuran
nuran
18 yıl önce

haticecim yeni sofralarda hakli olarak yorumu kapamissin ama musaadenle buraya yazmadan edemiyecegim hakli oldugun konuda bu kadar mutevazi olmana gerek yok sakin bizi o guzel sofra paylasimlarindan mahrum etme dunyanin dort bir ucunda binlerce insan senden cok guzel seyler ogrendi sadece yemek degil insanlik gorgu daha bir suru seyler…selam ve sevgiler

zilal
zilal
18 yıl önce

en rahat misafir kabul edilen öğün kahvaltı bence. hem ufak tefek atıştırmalar hem sohbetler için uzun vakit oluyor. çeşit zenginliği ve hareket kabiliyeti yüksek bir öğün. eşimin kuzenleri ile iki haftada bir pazar kahvaltısı etkinliği düzenliyoruz. önümüzdeki hafta sıra bende. ne yaparım diye siteye göz atayım derken yeni bir kahvaltı sofrası ile karşılaşmak beni inanımaz mutlu etti. alternatifleri çoğalttığın için teşekkür ederim.

Pinar
18 yıl önce

Merhaba,
Sayfani cook uzun zamandan beridir takip etmeme ragmen ancak yazabildim. Sanirim bu aralar daha az yogunum. Benim de en sevdigim ogun kahvalti, hatta sabah aksam kahvalti edebilirim 🙂 Ayrica nisanlanmana cok sevindim, ben de gecen ocakta nisanlanmistim, sayfani okuyunca tekrar yasadim o anlari 🙂 Hoscakal.

Mine
Mine
18 yıl önce

Sevgili Hatice, Soylemedigine iyi etmissin. Az mayonez giriyor zaten icine. Kati (suzme) yogurt ile de yapabilirsin. Ben mayonez kullanan soguklarda yari mayonez, yari suzme yogurt kullaniyorum. Bu yumurta tarifi dahil.
Icini hazirladiktan sonra pasta krema ucu ile sekilli koyuyorum yumurtalarin uzerine. Eger usenmezsem. Hani yildiz sekilli olan uc ile. Ben bir de karisima her biri cok az miktarda, hardal, limon suyu, minnacik kesilmis sogan ve maydanoz ekliyorum. Uzerine ise toz halinde tatli kirmizi biber kullaniyorum.
Sofran cok zevkli dosenmis, ne kadar guzel renk uyumu yapmissin. Ellerine saglik.

Gulsefa
Gulsefa
18 yıl önce

yaaa şokkk guzelll vallahı hatıce ellerıne saglık bızıde davet etsene o kahvaltılardan birine:D yemesekte olur oyle kıvrılıverırız bı kosede bakarız:D ben yenı uyelerden bırıyım gec gordum kendıme kızıyorum bu yuzden ama olsun hatice muhım deıl netıceye bak dıyemıcem hatıceyede bak.burda olduguma sevınıyorum bende hamıleyım 20 gunum falan kaldı dogum yapmama buraya girip ıstahımı acıyorum ıyıce cunku suan bole sofralar hazırlayamadıgım ıcın bakmak hosuma gıdıyo gaza gelıyorum ama bu halde ne kadar gaza gelinebılıyorsa o kadar iste.olsun saolasın bir suru tarif edındım buradan.dogumum ıcınde dua edersenız sevınırım ılk dogumum olacak tuhafım tedırgın ve heyecanlı.herkese ıyı gunler tekrar ellerınıze saglık..:D

seda
seda
18 yıl önce

Ben de sizler gibi pazar kahvaltılarına çok önem veriyorum(hatta brunch gibi olursa daha da güzel hale gelebiliyor benim için)Ama daha da önem verdiğim öğün akşam yemekleri..Bütün ailenin bir araya geldiği,yorucu birgünden sonra keyifle yenen akşam yemekleri bana inanılmaz bir mutluluk veriyor,sanki günün tüm yorgunluğunu o masada bırakıyorum.Gerçi çoookkk uzun senelerden beri ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama şimdi sadece eşimle bile olsa bu mutlu anları sürdürmeye çalışıyoruz.Bu yüzden olacak akşam yemeklerini geçiştirmeyi hiç sevmiyorum herşey dört dörtlük olsun istiyorum.AHHHHH BİR DE ŞU KİLO PROBLEMLERİMİZ OLMASA……..

gulsah
gulsah
18 yıl önce

inanaılmaz güzel sofralar hazırlayıp,hepimizi mutfaga teşvik ettiğin için teşekkürler…Yüreğine ve ellerine sağlık

Şeri
Şeri
18 yıl önce

Haticecim Harikaaaaaaaaa
Haticecim dediğin gibi benim en çok sevdiğim menü kahvaltı, en çok kahvaltı hazırlarken özeniyorum, sanırım haftada 1 gün doğru dürüst kahvaltı yaptığımız içindir.Birde kahvaltı yaparken hiç kilo alırım korkusunu yaşamadan yiyorum.Sofran harika, ellerine sağlık…

Dilek
Dilek
18 yıl önce

Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum sofra düzeninize ve tabak süslemelerinize bayılıyorum tariflerinizide denemeye çalışıyorum.Bu kadar hoş sofralar hazırlaya ellerinize sağlık

mehlika
mehlika
18 yıl önce

bize ilham verdiğiniz için çok teşekkür ederim. sayenizde kahvaltıya değişik ne hazırlayalım derdinden kurtulduk.
sitenize ve size hayranım her zaman takip ediyorum ama ilk defa katılıyorum. tariflerinizi denemeye çalışıyorum. hepside çok güzel oluyor. teşekkür ederim.

Deniz
Deniz
18 yıl önce

Hatice herşey çok güzel çay tabaklarına bayıldım kaselerle uyumu çok güzel Kuru incire de bayılırım ancak yemeden yıkamanızı tavsiye ederim.Pazar kahvaltıları ve diğer günlerin akşam yemekleri benim için kıymetli çünkü eşimle beraber rahat rahat oturup konuşabiliyoruz. Öğünü güzel kılan paylaşım ve sevgi oluyor. Aile ile, arkadaşlarla , sevdiklerinizle yenilen tüm öğünler çok güzel ve özel oluyor. Sevgiyle kalın.

eylüldefne
eylüldefne
18 yıl önce

merhaba Hatice sofra mükemmel görünüyor, ellerine sağlık. Bencede kahvaltı. Çalıştığım için ailemle keyfini çıkararak pazar kahvaltısı yapmayı çok seviyorum

ful
ful
18 yıl önce

Merhabalar,
Bende sitenizi cok uzun zamandir takip ediyorum ve hazirladiklariniza cok imreniyorum.Ne kadar enerji dolusunuz ve hicbir sey icin usenmiyorsunuz.Her pazar farkli fotolarla karsimiza cikiyorsunuz inanin insan cok heycanlaniyor bukadar guzel ve duzenli masalar gorunce.Benim icinde pazar kahvaltilari cok onemlidir cunku tek kahvalti edebildigim gun.Sizin kadar olmasada bende pazar gunleri esime ozel seyler yapmaya calısıyorum.
Cay tabaklarinizi ve patatesleri koydugunuz tabagi cok begendim merak ettim acaba nerden aldinizz.Ayrica patatesleri firin torbasindami yaptiniz.

NURTEN
NURTEN
18 yıl önce

Merhada Hatice, sofra çok iştah acıcı.Patatesler fırın torbada pişince gerçekten bir harika oluyo,önceden denediğim bir tat.SEVGİLER

nuran
nuran
18 yıl önce

haticecim yine muhtesem bir kahvalti sofrasi kibarligina inceligine hayranim bir incir ve kayisi bile senin elinde muhtesem bir goruntu kazaniyor bardaklarla kaselerin uyumuda cok guzel masaallah allah nazardan saklasin …

57
0
Fikirlerinizi duymayı çok isterim, lütfen yorum yapın.x